user_mobilelogo

CP-hold

Trampolin i Haslev TT for børn med CP – Jubiii det er sjovt!!

Er du vild med sport, eller har du blot lyst til at prøve kræfter med en idræt, hvor motion og bevægelse er en leg, så er trampolinspring måske lige noget for dig!

Trampolinspring sker i “den store trampolin”, hvor fornemmelsen af at kunne flyve og oplevelsen af frihed og at kunne bevæge kroppen på en ny og anderledes måde ikke uden grund fascinerer de fleste. Trampolinspring er en “humør-booster”, hvor du i et inspirerende fællesskab med andre opøver styrke, balance og koordinationsevne for at opnå kropskontrol i luften.

Hvem: Haslev TT starter i samarbejde med Sport for Brains (under Elsass Fonden) og Københavns Trampolin Klub et trampolin hold op for børn i alderen 3-12 år med cerebral parese eller lignende funktionsnedsættelser.
Hvornår: Holdet træner torsdag kl.16.00-17.00. Første træning er d. 7. september.
Hvor: Springhallen, Haslev Hallerne, Sofiendalsvej 42B, 4690 Haslev

I træningen tages udgangspunkt i dine individuelle forudsætninger for at indøve basale teknikker, spring og springøvelser, ligesom motoriske og idrætsgymnastisk færdighedstræning på gulv vil indlægges i træningspas efter behov.
Vi ses hos Haslev TT

NYT I JANUAR 2018: Du har nu mulighed for at tilmelde søskende til børn på "CP trampolin" til også at prøve kræfter med trampolinen. Bemærk der er kun 5 pladser. Desværre kan vi i systemet ikke sætte maks. antal på. Du kan derfor risikere, at få en mail om holdet er overtegnet, og naturligvis dine penge retur.
Husk søster/bror skal oprettes med sin egen medlemsprofil, men du kan sagtens bruge samme e-mail og mobilnr.

Tilmelding

Tilmeldingen til dette hold er lidt anderledes end vores andre hold, idet der er månedsbetaling af kontingentet. Proceduren er således:

1. Du skal have en medlemsprofil i vores system. Har du ikke én, klik her:

2. Hvis du har en medlemsprofil tilmedler du dig holdet her:

Kontakt HTT

Kasserer Henrik Eck

 

Sekretær Henriette Niehues

sekretaer@htt.dk 

Postadresse:

Sofiendalsvej 42b, 4690 Haslev

CVR-nr: 33854412

Bank: 2750 3451 720 553

Medlemslogin

.


Log på Joomla >>
Her kan instruktører logge på og skrive på hjemmesiden.