user_mobilelogo

Drop In & Fitness

Opsigelse og bero

Opsigelse og bero af medlemskab bedes meddelt på http://support.htt.dk. Vælg Opret forespørgsel. Systemet kræver udfyldelse af felterne Emne og Besked tekst, så skriv blot et vilkårligt tegn i felterne. Opsigelse skal inden udgangen af en måned, for at få virkning med udgangen af den efterfølgende måned. Bero skal ske senest den 20. i måneden inden bero ønskes.

Fleksibel træning - både individuelt og på hold

Med et Drop In medlemskab kan du frit vælge mellem vores forskellige Drop In-hold i løbet af ugen. Vi bruger ofte forskellige redskaber i DROP IN, som skaber en spændende og varieret træning - naturligvis til inspirerende musik. I DROP IN lægger vi vægt på, at alle kan deltage, ung som gammel, trænet som utrænet. Alle kan være med, fordi vi tilpasser øvelser og træningssystemer til den enkelte deltager. 

Med et Fitness medlemskab kan du frit træne i Haslev Hallernes Fitness lokale fra kl. 6-22. Der er indgang både fra Svømmehallen og Hal A. Vi har et bredt udvalg af fitness-udstyr som dækker de fleste træningsbehov. Du får mulighed for at få lagt et personligt træningsprogram af vores uddannede fitness instruktører. Instruktørerne vil ofte kunne træffes i fitnesslokalet hvis man har brug for hjælp til øvelser eller andet.

Medlemmer mellem 13 og 15 år har kun adgang sammen med et voksent medlem som har en gyldig indgangsbrik. Aldersgrænsen for medlemskab er 13 år.

Der er også mulighed for at kombinere de 2 tilbud.

Læs mere Drop In hold her>>

Tilmelding

Tilmeldingen til DropIn og Fitness er lidt anderledes end vores andre hold, idet der er månedsbetaling/halvårsbetaling af kontingentet. Proceduren er således:


1. Du skal have en medlemsprofil i vores system. Har du ikke én, kan du oprette den her,
husk du må ikke skrive noget i feltet Fitness nøglenr., det er til HTT's interne brug.


2. Hvis du har en medlemsprofil tilmedler du dig Fitness og/eller DropIn her:

Inden du kommer til tilmeldingssiden for kortoplysninger, står der hvor meget og hvad du bliver trukket for på dit betalingskort. Udover kontingent er der et oprettelsesgebyr på DKK 150,00. Læs venligst dette nøje. Husk også at læse handelsbetingelserne, specielt med hensyn til opsigelse.

Kontakt HTT

Kasserer Henrik Eck

 

Sekretær Henriette Niehues

[email protected] 

Postadresse:

Sofiendalsvej 42b, 4690 Haslev

CVR-nr: 33854412

Bank: 2750 3451 720 553

Medlemslogin

.


Log på Joomla >>
Her kan instruktører logge på og skrive på hjemmesiden.