Åbning af Haslev TT Drop in og fitness


ÅBNINGSTIDER – KLIK HER

Retningslinjer for Haslev TT fitness 10 maj 2021.docx

Kære medlemmer i Haslev TT Drop in og fitness

Først og fremmest vil vi gerne takke dig fordi at du er medlem af Haslev TT Fitness og Drop In i disse prøvede tider for foreningslivet.

Nu må vi langt om længe åbne vores fitness center for alle aldersgrupper, men regeringen har ikke gjort det nemt for os som ikke har bemanding i vores forenings fitness center.

Nogle af de nye retningslinjer som er blevet pålagt fitness centere, er at vi skal have fuld bemanding i vores åbne timer, og at vi skal tjekke corornapas for alle medlemmer. Alle retningslinjer er vedhæftet denne mail.

Da vores forenings fitness center er drevet at frivillige, har det været et stort puslespil at få brikkerne til at falde på plads.

Vi i Haslev TT har dog trukket på vores frivillige kræfter og synes at vi kan tilbyde en god og fair genåbning.

Vi er klar over at der vil være nogle som bliver berørte af dette tiltag, men vi håber at det alligevel vil være muligt for alle at træne.

I åbningstimerne vil der være instruktører eller bestyrelse til stede, som ved indgangen vil tjekke, aktivt medlemskab og gyldigt coronapas. Husk at jeres coronapas skal glæde al tiden i er i fitness, og gælder fra prøvetagnings tidspunktet. Instruktører og frivillige har også til opgave at sørge for at alle retningslinjer bliver overholdt af medlemmerne.

Se vedhæftet plan over åbningstider. Vi forbeholder os ret til at udsende rettelser til vores åbningstider, da de som sagt er afhængige af frivillig arbejdskraft.

Vedhæftet er retningslinjerne for brugen af fitness, læs dem grundigt igennem.

Venlig hilsen

Maria Schiøler

Formand for Haslev TT

Print Friendly, PDF & Email