Tilmelding åben

Så blev det endelig den 20. juni og klokken blev 12:00.

Det er med stor fornøjelse, at vi nu kan åbne for tilmelding til en ny spændende sæson 2021/22. I forhold til tidligere kan vi i år byde på en bred vifte af hold inden for trampolin, gymnastik, motion, dans og eSport. Du finder holdene i menuen ovenfor. Bruger du mobil er vores menu de 3 vandrette linjer øverst til venstre over vores logo.

Herudover har vi også vores fitness center, hvor du altid kan melde dig ind.

Når du skal melde dig på et hold, skal du først have en profil hos os. På alle tilmeldingssiderne findes holdet Opret medlemsprofil. Dette er det første du tilmelder dig… medmindre du har været aktiv i en tidligere sæson. I så fald bruger du bare de gamle login oplysninger ved tilmeldingen til det rigtige hold.

Som noget nyt er det nu muligt at betale med ApplePay ved tilmeldingen. Der er blot nogle få forudsætninger:

  • Nyere iPhone/iPad med Touch ID/Face ID
  • Safari browseren

Vel mødt til sæson 2021/22 hos Haslev TT.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar