CP hold

Trampolin i Haslev TT for børn med CP – Jubiii det er sjovt!!

Er du vild med sport, eller har du blot lyst til at prøve kræfter med en idræt, hvor motion og bevægelse er en leg, så er trampolinspring måske lige noget for dig!

Trampolinspring sker i “den store trampolin”, hvor fornemmelsen af at kunne flyve og oplevelsen af frihed og at kunne bevæge kroppen på en ny og anderledes måde ikke uden grund fascinerer de fleste. Trampolinspring er en “humør-booster”, hvor du i et inspirerende fællesskab med andre opøver styrke, balance og koordinationsevne for at opnå kropskontrol i luften.

Hvem: Haslev TT starter i samarbejde med Sport for Brains (under Elsass Fonden) og Københavns Trampolin Klub et trampolin hold op for børn i alderen 3-12 år med cerebral parese eller lignende funktionsnedsættelser. Hvornår: Holdet træner torsdag kl.16.00-17.00. Første træning er d. 6. september 2018, og sidste træning er 23. maj 2019. Hvor: Springhallen, Haslev Hallerne, Sofiendalsvej 42B, 4690 Haslev

I træningen tages udgangspunkt i dine individuelle forudsætninger for at indøve basale teknikker, spring og springøvelser, ligesom motoriske og idrætsgymnastisk færdighedstræning på gulv vil indlægges i træningspas efter behov. Vi ses hos Haslev TT

Søskende

Også i sæson 2018/19 tilbyder vi søskende til CP-børnene at træne med. Prisen for søskende er den samme, blot skal tilmelding ske til CP trampolin søskende i stedet.

Tilmelding

Tilmeldingen til dette hold er lidt anderledes end vores andre hold, idet der er månedsbetaling af kontingentet, 9 måneder á DKK 285,00. Proceduren er således:


1. Du skal have en medlemsprofil i vores system. Har du ikke én, klik her:

Opret medlemsprofil


2. Hvis du har en medlemsprofil tilmedler du dig holdet her: