eSport

Vi lægger ud med Fortnite og CS:GO – og vi glæder os til at se dig! Hos Haslev TT eSport, er der ikke et krav om du har spillet før – Det kan være, du ved hvad spillet er, og har prøvet det før, eller måske endda har spillet det en hel del og nu bare mangler et hold du kan spille sammen med – uanset hvad, så skal vi nok sørge for at introducere dig til spillet, basale strategier og ikke mindst gøre dig til en bedre holdspiller. På hvert hold er der plads til 10 spillere ad gangen – og det er efter først til mølle princippet. Alt efter efterspørgslen, kan det være at der bliver oprettet venteliste eller forhåbentlig endnu flere hold. I opstartsfasen bliver der ikke oprettet nogle egentlige konkurrence-hold, da det i første omgang handler om at få nogle gode vaner i forhold til det at spille, at kommunikere og være en del af et hold. Hos Haslev TT eSport, handler det ikke kun om at spille computer fra du kommer til du går igen. Hos os er der obligatorisk fysisk træning på alle vores hold. Den første halve time af alle træninger, vil derfor bestå af et træningsprogram, der bliver tilrettelagt og målrettet aldersgruppen af Haslev TTs egne fitnessinstruktører. I og med at deltagelse i den fysiske træning er obligatorisk, er det dermed kun muligt at spille eSport i Haslev TT, hvis man også deltager i den fysiske træning.

Hos Haslev TT eSport går vi op i, hvordan vores atleter opfører sig på serveren – også når de ikke er hos os. Derfor går vi også op i, hvordan vores atleter kommunikerer med både med- og modspillere. Derfor støtter vi selvfølgelig også op om, og arbejder aktivt med eSportens Etiske Kodeks.

Til den første træning, forventer vi, at der minimum er én forælder til spilleren, der er med, da vi de første 10-15 min vil gennemgå helt basale regler i forhold til det at være en del af Haslev TT eSport – både som spiller, instruktør og som forælder. Herefter, vil alle træninger være forældrefri zone! Men bare rolig – Vi skal nok invitere til særlige events, hvor I som forældre kan få lov til at opleve, hvad en træning går ud på – måske med jeres helt egen personlige træner bag jer.


Her kan du tilmelde dig til holdene i eSportsafdelingen.

Hvis du ikke kan tilmelde dig et hold er det fordi, holdet enten er fuldtegnet, eller vi er så langt inde i sæsonen, at vi ikke modtager flere tilmeldinger til holdet.

Har du spørgsmål vedr. vores trampolinhold, så kig i vores FAQ. Kan du ikke finde svar der, er du velkommen til at kontakte eSportsafdelingen HER.

Print Friendly, PDF & Email