eSport

INSTRUKTØRER SØGES TIL ESPORT.
INTERESSERET?
KONTAKT VORES FORMAND HER: Kontakt os

Opstart af eSport holdene er udskudt pga. mangel på instruktører.

Start med at oprette en medlemsprofil.
Har du allerede én, kan du tilmelde dig et hold.

Har du en medlemsprofil, kan du tilmelde dig et hold.

Når du tilmelder dig betaler du kontingent for indeværende måned – dog tidligst fra 1. oktober. Herefter er der månedsbetaling og en måneds opsigelse til udgangen af en måned.

Vent venligst med tilmelding til efter 1. september 2021.

Kontaktoplysninger på hovedinstruktørerne finder du i menuen under Om Haslev TT -> Hovedinstruktører.

Holdbeskrivelser

Fortninte

I vores undervisning deler vi spillerne op efter deres individuelle niveau på samme vis som i traditionelle sportsgrene. Spillere kan derfor rykke op i niveau, når de med tiden har udviklet og forbedret sig. Du skal tage udgangspunkt i antallet af dine Arena Points eller hype, hvis du ikke ved hvad hype eller arena points er så passer du perfekt til begynder holdet Vi glæder os til at se dig.

Begynderhold: her behøver du ikke at have spillet Fortnite før, du ved måske hvad spillet er og har måske også prøvet det før, dette hold er også fordi der har spillet en del, men kun har spillet i normal modes så her har du 0-1500+ Points.

Medium Hold: her har du godt kendskab til spillet og du kan både bygge og edit på et rimeligt niveau, du kender til Arena og har mellem 1500-3000+ points og er i contender division.

Der er obligatorisk fysisk træning på alle eSports hold, det er kun muligt at spille eSport i Haslev TT hvis man også deltager i den fysiske træning.

Fysisk træning kl. 16.00-16.30
E sport kl. 16.30-18.30

CS-GO

Holdene vil blive kaldt følgende:

  • Hold 1 (Førsteholdet)
  • Hold 2

Holdene vil blive opdelt i to, og få et fast hold bestående af fem spillere. Dette giver mulighed for at holdene kan træne mod hinanden. Derudover kan der, hvis muligt, trænes på tværs af holdene. Dvs. at Hold 1. Gruppe 1, kan spille mod Hold 2. Gruppe 2, hvis niveauet altså er til det. Spillerne bliver opdelt på følgende måde:

Kender du til spillet, og har spillet nok til at have standard viden om spillet? Så skal du spille på ét af de to hold der er på Hold 1. Her kommer man dybere ind i hvordan man som hold spiller sammen. Du lærer desuden også rotationer, strategier og meget mere. Du får en rolle, som du skal spille når du spiller med holdet. Det eneste krav er at du ligger over niveauet Master Guardian I, eller over.

Hold 2:
Du har måske spillet CS:GO og syntes det var fedt. Men du har lidt svært ved at vide hvad du skal gøre, og hvornår. Eller måske vil du bare blive bedre til at spille på hold! Så skal du helt sikkert spille på Hold 2. Her går vi igennem basale metoder der kan bruges til at blive bedre til at spille på hold. Dette inkludere granat brug, basale strategier og hvordan man kommunikere. Kravet er, at du er Guld Nova Master, eller under.

Print Friendly, PDF & Email