PureGym

Er du nået dertil at kroppen fortæller dig at træning er en nødvendighed for dit fortsatte velbefindende og du samtidig har indset at du ikke tåler samme træningsintensitet som da du var 20 år, så er holdet her muligvis lige noget for dig.

På dette hold er træningen bygget op omkring den sunde træning med alt det bedste fra gymnastikkens bevægelsesverden. Det er holdet hvor der også er plads til dig med skavanker, der forhindrer dig i at træne på mere fysisk krævende hold. Her får du en times træning, der tager udgangspunkt i en grundig rytmisk opvarmning og grundtræning med indlagt styrke.

På dette hold er målet ikke at nå vores fysiske maksgrænse men derimod at få gang i vores krop og samarbejde med den, så den kan være os til større glæde i hverdagen. Derimod skal vi gå til maksgrænsen på koordinations- og hukommelsessiden.

Selv om kroppen ikke kan det samme som for 20 år siden er der ingen der siger at hjernen ikke kan. Så dette hold er for dig, der ikke gider at slå hjernen fra men derimod vil slå den til, når du er til træning.

Er du medlem af Drop-in er dette hold muligt at deltage på uden merpris.

TidFredag 16:30 – 17:30
StedHaslev Hallen, Kampsportslokale, Sofiendalsvej 42 B, Haslev
InstruktørMona Kold Mastrup, mobil 51 15 49 45