Tilmelding

Fleksibel træning – både individuelt og på hold

(A) Drop In medlemskab

Du kan frit vælge mellem vores forskellige Drop In-hold i løbet af ugen. Tanken bag vores Drop In afdeling er, at du skal kunne træne når du har lyst. På den måde kan du vælge på alle hylder i Drop In afdelingen og selv sammensætte din træning efter tid, lyst og behov. Så snart du er medlem kan du starte din træning. Timerne kræver ikke tilmelding, lige på nær Jumping Fitness hvor du tilmelder dig online på hjemmesiden. Ellers møder du bare op til det enkelte hold. Alle kan deltage uanset køn, alder eller niveau.

(B) Fitness medlemskab

Du kan frit træne i Haslev Hallernes Fitness lokale fra kl. 6-22. Der er indgang både fra Svømmehallen og Hal A. Vi har et bredt udvalg af fitness-udstyr som dækker de fleste træningsbehov. Du får mulighed for at få lagt et personligt træningsprogram af vores uddannede fitness instruktører. Instruktørerne vil ofte kunne træffes i fitnesslokalet hvis man har brug for hjælp til øvelser eller andet. Medlemmer mellem 13 og 15 år har kun adgang sammen med et voksent medlem som har en gyldig indgangsbrik. Aldersgrænsen for medlemskab er 13 år.

(C) Kombineret medlemskab

Der er også mulighed for at kombinere de 2 tilbud med en månedlig rabat.


Tilmelding

Tilmeldingen til Drop In og Fitness er lidt anderledes end vores andre hold, idet der er månedsbetaling/halvårsbetaling af kontingentet. Proceduren er således:

  • Du skal have en medlemsprofil i vores system. Har du ikke én, kan du oprette den her, husk du må ikke skrive noget i feltet Fitness nøglenr., det er til HTT’s interne brug.

Opret medlemsprofil

  • Hvis du har en medlemsprofil tilmedler du dig Fitness og/eller DropIn her:

Inden du kommer til tilmeldingssiden for kortoplysninger, står der hvor meget og hvad du bliver trukket for på dit betalingskort. Udover kontingent er der et oprettelsesgebyr på DKK 150,00. Læs venligst dette nøje. Husk også at læse handelsbetingelserne, specielt med hensyn til opsigelse.